Verkopersbescherming

Uw veiligheid is voor ons een prioriteit

Verkopers-bescherming

Betaling via derdenrekening

Bij een bestelling wordt de betaling van de klant eerst overgemaakt naar een Camel Music-rekening. Daar blijft het bedrag veilig staan tot het instrument bij de klant is. Pas daarna wordt het geld uitbetaald. Deze service is volledig gratis. Wij verwerken betalingen veilig voor u, zodat ook u met een gerust hart kunt verkopen.

Track-and-trace verzending

Elk instrument moet door de verkoper volledig verzekerd en met een track-and-tracecode verstuurd worden. Op die manier bent u zeker van een probleemloze afhandeling bij verlies, diefstal of schade.

Identificatie systeem voor verkopers

Bij de aankoop van een instrument spelen veiligheid en vertrouwen een bijzonder belangrijke rol. Voordat je een instrumenten op Camel Music kan aanbieden, wordt je identiteit geverifieerd.

Recht op teruggave

De ontbindingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop uw overeenkomst met de klant is gesloten. Als verkoper die Camel Music gebruikt, wordt van je verwacht dat je het beleid inzake retouren en terugbetalingen respecteert. De kosten van de retourzending zijn voor de klant en dit dient ook verzekerd te gebeuren, behalve indien het bestelde product niet wordt geleverd of niet overeenkomt met de beschrijving.

Welke kosten worden aangerekend?

Jouw instrument te koop aanbieden is gratis en eenvoudig. Wanneer je instrument verkocht wordt zonder Lemca Certified logo brengen we verkoop- en transactiekosten (12%) in mindering op de uiteindelijke verkoopprijs, en jij houdt de rest. Deze commissie wordt door ons ingezet om steeds een breder publiek te bereiken en ons gebruikersforum te onderhouden en vernieuwen.

Het bedrag dat de klant betaalt op de Camel Music-rekening wordt naar jouw getransfereerd op het moment dat het product aankomt bij de klant, in vermindering van de kosten.

Onze procedure bij problemen

Bij Camel Music begrijpen we de vreugde die samengaat met het verkopen van een nieuw instrument, evenals de teleurstelling bij een probleem. Mocht er ondanks alle maatregelen toch een probleem optreden met uw verzending of het contact met de klant, volg dan onderstaande stappen.

Contacteer de klant

Neem eerst direct contact op met de koper om tot een oplossing te komen. De meeste problemen worden gemakkelijk tussen de koper en de verkoper opgelost.

Contacteer ons na 2 dagen zonder antwoord

Als je niet tot overeenstemming kunt komen met de koper, neem dan contact op met Camel Music-ondersteuning, en wij nemen het van u over.

Camel Music onderhandelt met de verkoper

Zolang u alle moeite heeft gedaan om tot een redelijke oplossing te komen en reageert op onze oplossingsinspanningen, behoudt uw account een goede reputatie.

Camel Music kopers bescherming

Koop met een gerust hart je instrument op Camel Music. Wetend dat het hele team van Camel Music voor u klaar staat en u op alle mogelijke manieren ondersteunt. Waar en wanneer je maar wilt.