Skip to content

Over ons

Bij Camel Music ben je slechts 3 stappen verwijderd
van je nieuwe vintage instrument

Onze missie

Camel Music wilt muzikanten van over de hele wereld verbinden en motiveren, om ieders stukje geluk te vinden en de wereld muzikaler te maken. We willen en betrouwbare thuis zijn voor elke muzikant.

“Juweeltjes van instrumenten, in de meest betrouwbare omgeving.”

Camel Music is een thuis voor muzikanten. We bieden een platform aan waarop muzikanten alles vinden om te doen waar ze goed in zijn: muziek maken. Alle instrumenten bij Camel Music zijn tweedehands en worden aangeboden door particulieren en bedrijven.

Er wordt constant gebouwd aan een revolutionaire, moderne en aantrekkelijke community. Camel Music zet zich in voor de gemeenschap van de HaFaBra muzikanten. Op die manier hopen we dat voor deze groep nu een nieuw tijdperk aanbreekt.
Anne-Sophie Leveugle
Oprichter Camel Music

Globale speler

Gekocht in Parijs. Verkocht in New York. Door ons betrouwbare verwerkingsproces, beveiligde betaling en transparante service is dit niet langer ondenkbaar. Muzikanten van over de hele wereld zullen exact vinden waar ze naar op zoek zijn: top-instrumenten van alle soorten.

Betrouwbaar platform

Instrumenten kopen op het internet was door Camel Music nog nooit zo makkelijk en dichtbij. De eindeloze mogelijkheden inspireren ons dagelijks om de traditie en technologie verder uit te breiden.

Unieke instrumenten

Elk van de instrumenten op ons platform is uniek. Toch hebben ze één gemeenschappelijke eigenschap: ze helpen de nieuwe eigenaar hun muzikale droom te realiseren.

Klaar om het perfecte muziekinstrument te vinden?

Sluit je nu aan bij Camel Music om te verkopen, te kopen en te leren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sluit je aan bij onze 5000+ leden en ontvang zorgvuldig geselecteerde tips, speciale aanbiedingen en exclusieve uitnodigingen die alleen via e-mail beschikbaar zijn.

Lemca Certified

Maak een afspraak of spring gewoon eens binnen in 1 van onze winkels.

Afbeeldingen

Overname Instrument

Vul onderstaande gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afbeeldingen*