Kopersbescherming bij verkoop door particulieren

Uw veiligheid is voor ons een prioriteit

Kopersbescherming

Betaling via derdenrekening

Bij een bestelling wordt uw geld eerst overgemaakt naar een Camel Music-rekening. Daar blijft het veilig staan tot u uw instrument in handen heeft. Pas daarna wordt het geld uitbetaald aan de verkoper. Deze service is bovendien volledig gratis. U dient zich op voorhand te registreren zodat de bestelling op ieder moment opgevolgd kan worden.

Track-and-trace verzending

Elk instrument wordt door de verkoper verzekerd en met een track-and-tracecode verstuurd. U kan op elk moment de status van uw bestelling zien, totdat u uw nieuw instrument uiteindelijk in handen heeft. Zodra het product wordt verzonden, stellen wij u per e-mail op de hoogte en ontvangt u een track-and-tracecode.

Garantie

Lemca Certified
Bij de aankoop van een instrument dat Lemca Certified is (duidelijk aangegeven op de website) krijg je 1 jaar waarborg op je instrument. Dit is geldig voor alle gebreken die het instrument vertoont in het eerste jaar na aankoop, behalve indien je zelf verantwoordelijk bent voor de schade.

Indien het instrument niet Lemca Certified is, zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het instrument en kunnen wij dus ook geen jaar waarborg aanbieden.

Makkelijk retourneren

Indien het door u bestelde instrument niet wordt geleverd of niet overeenkomt met de beschrijving van de handelaar, wordt het aankoopbedrag teruggestort. De verkoper is in dit geval ook verantwoordelijk voor de retourkosten.

In andere gevallen, waneer u zich bijvoorbeeld bedenkt, betaalt u zelf voor de retourzending. Dit recht heeft u binnen de eerste 14 dagen na aankoop.

Neem voor retour eerst contact op met Camel Music. Stuur het instrument verzekerd en binnen de aangegeven retourtermijn terug. 

Persoonlijke klantenservice

Gedurende het hele koopproces kunt u volledig vertrouwen op ons Camel Music support team. Voor vragen over een instrument of over de aankoop kan u steeds bij ons terecht voor persoonlijke ondersteuning.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Onze procedure bij problemen

Bij Camel Music begrijpen we de vreugde die samengaat met het ontvangen van een nieuw instrument, evenals de teleurstelling bij een probleem. Mocht er ondanks alle maatregelen toch een probleem optreden met uw bestelling, volg dan onderstaande stappen.

Contacteer Camel Music

Neem binnen de 14 dagen contact op met Camel Music. Dit is de het wettelijke termijn waarbinnen u het instrument mag terugsturen. Indien er grote problemen zijn aan het instrument stuurt u best ook extra info door ivm de schade en/of andere problemen.

Camel Music onderhandelt met de verkoper

Camel Music zal contact opnemen met de verkoper en bezorgt u een adres en verzendlabel voor retour.

Het bedrag wordt teruggestort op je rekening

Camel Music garandeert de terugstorting van het aankoopbedrag. Wij begeleiden u op dat moment verder met het retourneringsproces.

Camel Music verkopers bescherming

Verkoop met een gerust hart je instrument op Camel Music. Wetend dat het hele team van Camel Music voor u klaar staat en u op alle mogelijke manieren ondersteunt. Verkoop waar en wanneer je maar wil!