Helpcentrum

Een antwoord op al uw vragen

Kopers

Indien het door u bestelde instrument niet wordt geleverd of niet overeenkomt met de beschrijving van de handelaar, wordt het aankoopbedrag teruggestort. De verkoper is in dit laatste geval ook verantwoordelijk voor de retourkosten.

In andere gevallen, waneer u zich bijvoorbeeld bedenkt, betaalt u voor de retourzending. U heeft hiervoor 14 dagen de tijd.

Neem voor retour eerst contact op met Camel Music (zie onze procedure bij problemen). Stuur het instrument daarna terug.

Bij een bestelling wordt je betaling eerst overgemaakt naar een Camel Music-rekening. Daar blijft het veilig staan tot het instrument bij jou is. Voor meer info kan u terecht bij onze kopersbescherming.

Elk instrument wordt door de verkoper verzekerd en met een track-and-tracecode verstuurd. Voor meer info kan u terecht bij onze kopersbescherming.

Verkopers

Klanten betalen bij bestelling op de website meteen het instrument. Het bedrag komt op een Camel Music-rekening en wordt op jouw rekening gestort bij aankomst bij de klant. Meer info bij de verkopersbescherming.

Ja, je bent gedurende 14 dagen na aankomst van het instrument bij de klant verplicht om retourzendingen aan te nemen. De verzendkosten zijn wel op kosten van de klant. LET OP: indien u het instrument niet levert zoals omschreven in uw zoekertje, bent u wel verplicht om het instrument op eigen kosten terug te nemen.

Bij Camel Music zijn er 2 formules waarmee je jouw instrument kunt verkopen: zelf verkopen en Lemca Certified. Kijk op onze verkooppagina voor meer info.

Toch nog niet gevonden wat u zocht?
Contacteer ons: